vrijdag 19 juni 2009

Ravioli dijen donna

i
Foto Sebastian Bergmann

De ravioli die ze hem voorschotelde was tussen haar dijen gerold en de saus werd straffer met elke hap. Hamster Rave depte wat zweet op. Er was meer decolleté dan blouse bij deze vrouw. Ze tuitte lippen en tepels in een sappig Spaans accent waarop hij debiel van sí knikte. You ‘re so hot you ‘re making me sexistic, dacht hij omdat hij dat pas gehoord had in een Amerikaanse serie (Hamster had met wat gringo’s naar de Flight of the Conchords gekeken).

Ze was verdorie in de veertig, bazin van een Italiaans restaurant, en niet eens een hamster. Maar hij zat er wel samen mee aan tafel. Als hamster. Krijg nu een stijve, een pizzastoot die vrijwilliger voor mijn organisatie wil worden, mompelde hij.

Toch was Hamster Rave op zijn hoede – hij mocht dan wel een hamster zijn, hij was niet naïef - want op de bus had hij Casino Royale gezien, waarin James Bond zich liet verleiden door een valse vrouw. Hamster Rave haatte slangen. Als ze knipperde duurde dat langer dan nodig en dat gaf hem de tijd om een microfoontje te zoeken. Vast in de hanger die op haar linkerborst leunde. Hij kreeg een koffie voorgeschoteld waar hij op kon gaan zitten. Zij begon aan haar derde kop.

Ze vroeg iets over mijnbouw in Peru maar hij hoorde wil je mijn kamer zien ik ben alleen thuis lieve hamster. Er was geen microfoon te bespeuren, besloot Hamster en hij flapte er iets poëtisch uit in zijn beste Italiaans, waar ze vast niet van terug zou hebben. ‘Vi faccio più umida quello Fontane di Trevi.’ Ja, Hamster Rave was helemaal klaar voor deze Donna, de fun en de tits.

1 opmerking:

 
Creative Commons License
werk van Sam Verhaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 België licentie.