zondag 6 september 2009

Gezinshereniging boven een kom cornflakesVanmorgen op een doos ontbijtgranen gelezen: 'Tegenwoordig is er nauwelijks tijd om rustig samen te ontbijten. Hebt u het ook zo druk ’s ochtends? Zou u niet liever wat meer tijd met het gezin doorbrengen? Dat kan perfect met Kellogg’s Cornflakes.'

Mijn melk gulpte bijna de kom weer in. Mr. Kellogg's verkoopt een handvol geplette en geroosterde maïskorrels onder het mom van gezinshereniging? Quality time boven een bord cornflakes, nee maar. Die groene haan heeft ons jarenlang reclame voor het snelle ontbijt binnengelepeld. Sommigen onder ons sloegen zelfs over op ontbijtrepen. Ontbijtrepen, stel je voor. En nu dit.

Neen, ik ben lang genoeg in de publiciteitsmelk geweekt. Tijd voor harde acties: de granen terug in de doos gescheten en ze zonder zegel naar de klantendienst in Amerika gestuurd. Koekje van eigen deeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Creative Commons License
werk van Sam Verhaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 België licentie.