vrijdag 28 augustus 2009

Een oneindige lus voor het slapengaan



Laatst was Hamster Rave alleen en wilde het internet op. Een beetje smurfen voor het slapengaan. 't Moet echter van twee kanten komen en het wereld wijde web wilde niet. Hamster vond het internet maar het internet vond van niet. Die avond was er namelijk sprake van een Oneindige Lus:
Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.
Nooit. Dat klonk erg definitief. “Een oneindige lus is als een vicieuze cirkel,” zei Hamster en hij dacht met weerzin aan zijn looprad. Het internet vroeg hem of hij het opnieuw wilde proberen, maar dat was duidelijk een valstrik. Ik mag dan wel een hamster zijn, dacht Hamster Rave, ik ben niet achterlijk. "Een nooit eindigend verzoek in gang zetten is erom vragen," vond Hamster. Hij herhaalde die zin omdat hij hem erg goed gevonden vond. En nestelde zich in zijn zaagsel.

1 opmerking:

  1. Ik kreeg van Firefox ook een zeer vreemd bericht en moest aan je blog denken.
    Helaas kan ik het niet bij deze reactie zetten, maar ik beschrijf het even... Let vooral goed op de titel naast de gele gevaarsdriehoek:

    Dit is gênant.

    Firefox ondervindt problemen bij het herstellen van uw vensters en tabbladen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een onlangs geopende pagina.

    U kunt proberen,... (en dan alle mogelijke oplossingen)


    Is dat dan zo genânt dat Firefox dàt als titel moet gebruiken?? Jeetje!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Creative Commons License
werk van Sam Verhaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 België licentie.