vrijdag 2 januari 2009

Leuk voor de mama

Als we de zelfverklaarde youthwatchers mogen geloven, wordt Twitter één van de grootste jongerentrends van 2009 (naast iPod-battles, het ontvrienden op Facebook – ben jij er al mee begonnen? - en swaffelen - want nu iedereen het beestje en wat je ermee kan doen een naam kan geven, zal er meer dan ooit geswaffeld worden).

Twitter dus. Twitter is dé manier om via sms of internet vrienden, collega´s en familie op elk moment een antwoord te geven op de vraag ‘Wat ben je aan het doen?’. Zo´n beetje zoals je status op Facebook, maar dan nóg aanweziger. Daar zijn veel dingen over te zeggen, maar dat ga ik hier, vanuit het zuiden van Mexico, niet doen.

Interessanter is de poging mijn doen en laten vanaf nu in Twitterberichten om te zetten en die hier te posten. Diarreemails zijn soms ook fijn om lezen maar kosten beide partijen veel computertijd. Dus probeer ik af en toe mijn indrukken te reduceren tot een minimale 140 karakters. Schrijven is schrappen, dat is leuk voor mij, en lezen is weten, dat is leuk voor de mama.

28/12/08, 16:00
Toeristen in Mexico hebben stuk voor stuk een baard, of ´t moeten vrouwen zijn. Om minder op te vallen, denk ik erover voor ´n snor only te gaan.

29/12/08, 21:00
Een backpackersstel danst bokkesprongen in een pleincirkel van 300 Mexicanen die zich afvragen of het zich in zijn thuisland ook zo aanstelt.

01/01/09, 04:00
Honderden gemaskerde indianen dansten de mist van oudejaarsavond tot nieuwjaarsnacht weg op het Festival van de Waardige Woede. Fantastisch, I´m in!

4 opmerkingen:

 1. p-lease!
  géén snor only he!!
  tenzij je geld wil verdienen als Feddy Mercury?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SNOR SNOR SNOR

  en de foto's!

  Gelukkig nieuwjaar trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jhaaaaaaa!!!! een snor!!
  Dat ben je toch al gewoon he...
  ik heb er hier nog wel ergens een fotootje van. Jammer dat ik niet bevoegd ben om die hier te posten.
  Ik denk dat Greet Cl. die nog wel eens wilt terugzien.... HAHAHA

  BeantwoordenVerwijderen

 
Creative Commons License
werk van Sam Verhaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 België licentie.