vrijdag 25 juli 2008

De mannen van den opbouw

Bram Gijssels

Bram vangt al drie weken zon, regen en wind op de wei. Er stonden net geen koeien meer toen hij hier de eerste piketten in de grond sloeg. Kersvers afgestudeerd in de Interactieve Communicatie en dus erg blij dat hij met een walkietalkie mag rondlopen.

Rik Everaert

In juli komt Rik elk jaar op vakantie in Boechout. Dan verruilt hij de camping van zijn ouders, uitgeweken Boechoutenaren, in het Zuiden van Frankrijk voor de sfeer van den opbouw. ‘Ik moet toch iets doen?’ klinkt het eerst. Maar dan: ‘Neen serieus, hier lopen superfijne mensen rond. Wel iets te weinig vrouwen, dat mag gezegd.’

Jaques van Groep J

Het is het twaalde jaar dat Jaques de leiding mag nemen over zijn persoonlijke opbouwploeg. Groep J(aques). Die zette de houten balustrades van het Kidsdorp in elkaar. Een combinatie van zwaar en verfijnd labeur, maar daar draait hij als beenhouwer zijn hand niet voor om.

Geschreven op Indymedia's mediakamp.
Foto's: Pieter Bleuze

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Creative Commons License
werk van Sam Verhaert is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 België licentie.